'Rudolph punase ninaga põhjapõtrade' otseülekanne: kõik vaatamise viisid 2020. aastal

Rudolph Red Nosed Reindeerlivestream

Pange mask sellele väikesele punasele ninale, Rudolph! Juba üle 50 aasta Rudolph punase ninaga põhjapõder on kaunistanud meie teleekraane, soe vastuvõtt külmade, jäiste talvede keskel. See aasta pole teisiti - põhjapoolusel pole pandeemiat. Niisiis, leppige mõne kuuma kakaoga ja vaadake, kuidas teie lemmik põhjapõdrade sõber jälle jõule päästab.



kus vaadata, on alati päike

Rankin / Bass klassika Rudolph punase ninaga põhjapõder on sel pühadehooajal taas tegutsemas kõigile Hermey, Jõuluvana ja kõigi teiste põhjapõtrade austajatele. Kui soovite vaadata kingituste pakkimise ajal, olete õiges kohas. Millal Rudolph olla teleris? Kas see voogesitab? Siin on kõik, mida peate vaatamise kohta teadma Rudolph punase ninaga põhjapõder sellel aastal:

Mis kanal on Rudolph punase ninaga põhjapõder peal?

Pärast üle 30 aasta CBS-is liikumist liigub Rankin / Bass klassika üle Freeformi kanalile. Nad haarasid klassika õigused, et seda oma 25 päeva jõuluprogrammis näidata. Pöörake Freeformi poole!

Kui on Rudolph teleris 2020. aastal? Kui on Rudolph punase ninaga põhjapõder peal?

Rudolph punase ninaga põhjapõder oli CBS-is üks esietendus ja kõik tulevased etendused toimuvad Freeformis. Järgmine näitamine toimub sel laupäeval, 19. detsembril kell 17.30 ET / 16:30 CT. Suurele jõulupäevale tuues toob Freeform selle käputäie muul ajal eetrisse.



Rudolph punase ninaga põhjapõder jõuab Freeformi eetrisse järgmistel kuupäevadel:

  • Laupäeval, 19. detsembril kell 17:30 ET / 16:30 CT
  • Pühapäeval, 20. detsembril kell 16:00 ET / 15:00 CT
  • Neljapäeval, 24. detsembril kell 20.50 ET / 19:50 CT
  • Reedel, 25. detsembril kell 17:00 ET / 16:00 ET

Võite sirvida ülejäänud Freeformi 25 päeva jõuluprogramm siin , kuid kontrollige kaabeltelevisiooni kohalikke loendeid.

Kuidas leida Freeformi otseülekannet? Kuidas otseülekannet teha Rudolph punase ninaga põhjapõder :

Kui teil on kaabelleviteenuse pakkuja, saate otseülekannet teha Rudolph punase ninaga põhjapõder peal Vabakujuline, kasutades kaabli sisselogimist .



Võite vabas vormis sisse logida ka YouTube TV, Live TV, fuboTV, DIRECTV NOW või PlayStation Vue tellimuste kaudu. Neil platvormidel on ka otseülekanne kanalist Freeform.

Kus ma saan vaadata Rudolph punase ninaga põhjapõder ? Kus ma voogesitada saan Rudolph punase ninaga põhjapõder ?

Ükski neist aegadest ei toimi vaatamiseks Rudolph teleris otseülekandes? Pole muret, see on mujal voogesitatav! Saate osta Rudolph punase ninaga põhjapõder peal VUDU hinnaga 4,99 dollarit - see on müügil! Vaadake seda alati, kui soovite.

mis kanalil on steelersi mäng directv

Kus voogesitada Rudolph punase ninaga põhjapõder